2011. július 21., csütörtök

Díjat kaptam

Tegnap nagy meglepetés ért! Lorától ezt a szépséges díjat kaptam! Ez úton is köszönöm neki!
S most izibe tovább is adom, azonban egy kicsit bajban vagyok, mivel 10 bloggernek kellene továbbadnom, de nekik mindenképpen jár:

1. Nati
3. Kata
5. Elif

2011. július 20., szerda

Bohém, nyárias

Le vagyok maradva, mint a borravaló, mármint ami a blogírást illeti. Megpróbálom pótolni a hiányosságaimat, ha nem is a héten, de a jövő héten mindenképp.
Most "csak" ezt az egy nyakláncot hoztam mutatóba, őt az egyik kolléganőm rendelte, mert beleszeretett (ahogy én is) ebbe a könnyed, kusza, játékos, bohém stílusba. Az érdekessége ennek a nyakláncnak mégis az, hogy csempésztem bele egy kis organza virágocskát, hogy passzoljon a többi kiegészítőjéhez. S remélem mondanom sem kell, részéről szerelem volt az első látásra!!!

2011. július 13., szerda

JÁTÉK!!!

Ezért a fülbevalóért lehet játszani nálam, jobban mondva a Facebook oldalamon.
Mindenki részt vehet a játékba, aki hagy a kép alatt egy hozzászólást, s megosztja a játékot a saját oldalán.
Szóval gyertek a Facebookra játszani!

2011. július 7., csütörtök

Narancsos, epres torták

 A narancsos, epres édességek legújabb példányai. Van amelyiket tekla gyönggyel díszítettem, s van olyan ami akril gyöngyöt kapott. 
Ismeretségi körömben nagy népszerűségnek örvendenek ezek a sütis ékszerek! Azt hiszem hamarosan elkezdek gyümölcstortákat készíteni. A minap benéztem a helyi cukiba is egy kis inspirációt meríteni, s természetesen haza kellett hoznom egy-két finomságot, természetesen csak, hogy közelebbről is szemügyre tudjam venni őket.:)

2011. július 3., vasárnap

Narancsos, epres, kekszes

Régen gyurtam már, de tegnap végre időm is volt megvalósítani egy-két tervem.
Már rég terveztem, hogy csinálok egy narancsos és epres rudacskát, amiket mint látjátok sikerült is elkészítenem. Innentől már egyenes volt az út a sütik felé.:) De készítettem tejszínhabos-cukorkás kekszeket is.
Related Posts with Thumbnails