2011. április 30., szombat

Hogyan készül? (egyszerű mintás ékszerszett)

Ezt a videót már régebben találtam és nagyon megtetszett a szett egyszerűsége, színvilága.
A feltöltő: FabiCon TusManos.

Hogyan készül? (fényképezőgép)

Ezt a kis videót azért osztom meg veletek, mert
1, valakit biztosan érdekel,
2, a Facebookos 100-as játék nyertese, Gabi is ilyen kis fényképezőgépet szeretett volna, de aztán a végén mégis valami egészen másra esett a választása (később azt is láthatjátok).
Én személy szerint nagyon szeretem a Youtube-ot, sokat is nézegetem, főleg a How to make... videók tetszenek. Ma is ezeket böngésztem, s meglepetésemre véletlenül rá találtam erre a kis videóra.
A videót Confectionery shop készítette.

2011. április 26., kedd

Muffin őrület

Felbuzdulva a békás és aranyhalas muffin sikerén megszülettek a társaik is! Azt hiszem mostanában nem csinálok ilyen kis sütiket.:)
Szóval készült csigás (nem is egy, persze mindegyik különböző), katicás (három darab), virágos (két darab), kukacos (azt hiszen kettő), békás és végül, de nem utolsó sorban méhecskés.  De beszéljenek helyettem a képek!


Eredményhirdetés!!!

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt. Nagyon örültem, a sok pozitív visszajelzésnek, amik inspirálólag hatnak elkövetkezendő "munkásságomban"!
De akkor lássuk a sorsolást, amiben a párom volt a segítségemre (meg is sértődött volna ha kihagyom).


És a nyertes:

Inga gratulálok! Te vagy első játékom nyertese!
Kérlek írj email, hogy hova küldhetem a békakirályfidat!

2011. április 24., vasárnap

Gyurogattam

Az elmúlt héten nem is keveset!
Elsőnek ezeket a pöttyös füliket mutatom, amik az elkészítésüket nézve nem is olyan bonyolultak, de nekem nagyon tetszenek. Hogy még mutatósabbak legyenek egy-egy tekla gyöngyöt kapott mindegyik.

2011. április 13., szerda

Szülinapi Játék!

Blogom egy éves születésnapja alkalmából játékot indítok! 
Ez úton szeretném megköszönni eddigi követőimnek/olvasóimnak a figyelmet, kitartást és ösztönzést.
Már nagyon vártam ezt az alkalmat, mivel mikor elkezdtem a blog írását eldöntöttem, hogy az első játékom itt, az a blog első szülinapjakor lesz! Nagyon nehéz volt tartani magam ehhez a döntéshez, de csak sikerült!:)

2011. április 5., kedd

Újra itt

Sikerült a gépcsere, igaz nem volt problémamentes. Sajnos, gondom van a képfeltöltéssel, mivel a gép új, a fényképező meg régi és nem akarja "látni" a képeket.:( De megoldottam. Szerencsére van a családba olyan gép, amelyiknél ez nem okoz problémát, így elvittem a fényképezőt és oda lementettem a képeket, majd hazahoztam pendrive-on. Bár így elég bonyolult, de amíg nincs jobb megoldás marad ez.
Related Posts with Thumbnails