2010. június 5., szombat

Medálok

Mostanság rákaptam a medálok festésére is. A nehézsége a dolognak, hogy aprók és külön mindegyikre ki kell találni egy mintát, mert hogyan néz ki ha van két egyforma! Hoztam néhány darabot.
Az an
gyalkás medál! Ő, egy 4 éves kislánynak készült, ezt viselte a keresztelőjén. A mintát is ő választotta, bár azt nem tudta mi célból kell neki vagy 20 angyalka közül választania. De ez annyira megtetszett neki, hogy az anyukájának le kellett rajzolnia, majd ő kiszínezte ízlése szerint. Azóta is az ágya fölött lóg a saját színválasztású kép, és persze a medál is azokból a színekből van megpingálva!

Ők pedig a Gyöngyös medálok. Egyszerű kásagyöngyöt raktam a frissen festett medálra, így beleragadt a festékbe, s nem kell attól tartani, hogy leesnek.

Bennük semmi rafinéria nincs. Ahogy a ké
peket festem (kontúr, festék) úgy vannak megpingálva.

Annyit még elmondanék, hogy oldószeres üvegfestékkel festek, tehát nem tudom kiégetni a medálokat, de hogy tartós maradjon, ne sérüljön olyan könnyen száradás után még rákenek egy vízzáró lakkréteget, biztos ami biztos alapon. Amint látjátok maga a lánc rész az egyszerű bőrszál, az akasztóját pedig úgy ragasztom rá egy nagyon erős kétkomponensű epoxi ragasztóval, és voálá kész is a nyaklánc!

0 megjegyzés:

Related Posts with Thumbnails