2011. március 27., vasárnap

Aktív hétvége

Sajnos nem a gyurmázás terén, hiszen csak ez az egy szett született. Igazából ez is csak azért, mert a kis hölgy születésnapja pár nap múlva lesz, s kénytelen voltan megcsinálni. Ez a kénytelen szó nem is igazán megfelelő a szituációhoz, mivel gyurmázni szeretek és szívesen is készítettem, de ért egy kis "baleset" szombaton és igen fájdalmas volt ezeknek a rózsáknak a születése. 

Az eset úgy esett, hogy ragyogó napsütéses szombatra ébredtünk, s mivel ez évtől veteményeskert tulajdonos vagyok (még ha zsebkendőnyi is) az egész napot kint töltöttük a szabadban. Raktuk el a répát, zöldséget, vöröshagymát, fokhagymát, retket, levágtam a díszfüvek elszáradt részét, átültetésre került három rózsabokor, amiket meg is metszettem. 

Na itt volt a bibi, a metszőollóval. Amilyen ritkán használom, olyan életlen volt, s a jobb kezem középső ujjának párnácskáját feltörte, úgyhogy most egy hatalmas vízhólyag éktelenkedik, fájdogál rajta. Egyszóval vízhólyagfájdalmam van, ami miatt nem tudok gyurmázni, de türelmetlenül várom a gyógyulást, ami biztos eltart egy ideig.:(

Többek között ez is az oka, hogy nem fogok egy ideig jelentkezni, a másik, hogy haldoklik a gépem, s be kell szereznem egy másikat, addig nem tudok méltó temetést szervezni a jelenleginek. De a sok bosszúság miatt, amit okoz nem is fogom sűrűn használni.
Április vége felé lesz egy éves a blogom, és én is szeretnék játékot szervezni, remélem addigra már meglesz az új technikám.:) Addig is kitartást mindenkinek!

2 megjegyzés:

sera írta...

imádom az ékszereidet, de ez az abszolút kedvencem, remélem örülni fog neki a tulajdonosa ^^

Anika írta...

Köszi, holnapután kiderül mit szólt hozzá, remélem neki is tetszeni fog.:)

Related Posts with Thumbnails